Alpaca Ensemble spiller Ellen Lindquist: nattkonsert på Trefestivalen i Trondheim

tre_bakgrunnTorsdag 25. september • kl. 22.30
Gulbrygga, 27 Kjøpmannsgata • Trondheim, Norge

Under Holzbau Nordic konferansen presenterer Trondheim kommune og Trefestivalen Trondheims Alpaca Ensemble, som spiller en spesiell nattkonsert som avslutning av Trefestivalen.

På programmet er flere av solo- og kammerverkene mine for en trio av treinstrumenter…cello, klarinett og marimba. Konserten finnes sted i Gulbrygga, en av de fine gamle trebryggene ved Nidelven. Velkommen!

Alpaca Ensemble

Marianne Baudouin Lie • cello
Rik de Geyter • klarinett
Anders Kristiansen • marimba

Biljetter ved inngangen: 100 nok

Program Trefestival

English:
The Holzbau Nordic Wood Building Conference and the city of Trondheim present Trondheim’s Alpaca Ensemble, who will play a special night concert as the closing event for the Wood Festival. On the program are solo and chamber works by American composer Ellen Lindquist (living in Norway) for a trio of wooden instruments…cello, clarinet and marimba. The concert will take place in Gulbrygga, one of the beautiful old wooden warehouse buildings downtown along the Nidelven river. Welcome!

* PROJECTS:, Upcoming

TAGS: